Continuăm seria  #poveșticareinspiră  și astăzi vă prezentăm povestea  DALB , un brand de haine  #premium , dedicat femeilor.

DALB  este despre eleganță, rafinament și feminitate, în forma sa pură, punând accentul pe stilul vestimentar clasic, lustruite cu note contemporane. Și pentru că pasiunea, dedicarea și grija față de client sunt principalele ingrediente care stau la bazele clădirii acestei linii de business, creată de Mihaela Dulgheru

Deși trăim vremurile în care tendințele în modă se schimbă cu rapiditate de la sezon la sezon, există reguli care rămân și după care multe femei se ghidează atunci când își creează un stil vestimentar. Acesta este unul dintre principiile care au clădit conceperea acestui brand de haine premium, 100% românesc, ce își propune să încetinească procesul tuturor schimbărilor care este atât de rapid

Astfel, a avea un stil vestimentar nu este un proces prea simplu pentru multe dintre femei, de aceea, DALB vine în întâmpinarea lor cu o serie de creații menite să pună în valoare feminitatea și rafinamentul. Dincolo de aceste lucruri, prin design-ul aparte, creațiile DALB contribuie la accentuarea personalității unei femei.

 

Vă invităm să citiți în rândurile ce urmează, povestea brand-ului DALB și să vă lăsați inspirați de ceea ce se află „behind the scenes”.

Bună și bine te-am regăsit! În primul rând, îți mulțumim pentru că ai acceptat să fii parte din proiectul #poveșticareinspiră și îți dorești să ne prezinți DALB.

Suntem curioși să aflăm mai multe informații despre brandul DALB. Povestește-ne despre acesta.

Lansat în anul 2019, DALB este un brand premium de ready-to-wear feminin, cu sediul în București. Punând un accent special pe designul elaborat și calitatea deosebită a execuției, brandul este recunoscut prin eleganța atemporală, grația și feminitatea pieselor propuse.

Care este povestea brandului? Ce motivație a stat la baza acestei idei de business?

Creațiile DALB sunt rezultatul unei îndelungi căutari pentru o nouă definiție a luxului – un lux care este bazat pe alegeri și procese etice, care pune accentul pe design și execuție și care urmărește să încetinească ritmul mult prea alert din lumea modei. Conceptul acestui brand îi aparține directorului de creație, Mihaela Dulgheru, care l-a lansat având 3 convingeri puternice:

  • Să fie un brand care să propună mult mai mult decât haine, care să încurajeze femeile să aibă încredere în feminitatea lor și să creeze o comunitate de femei educate și sofisticate
  • Să construiască o companie care să susțină un stil de viață grațios și elegant, dar și curat, bazat pe alegeri inteligente și documentate
  • Să fie un brand 100% românesc care să ajungă cunoscut la nivel internațional, prin valorificarea priceperii extraordinare a croitorilor și confecționerilor români, care de mult prea multe ori ajung să lucreze în condiții improprii, pentru marile branduri internaționale.

 

Ce îți dorești de la acest business?

Dorim să creștem organic și să schimbăm percepția femeilor, în special, în ceea ce privește motivele și criteriile de alegere ale unei piese vestimentare. Este momentul să ne concentrăm pe produsele locale și să alegem calitatea în locul cantității.

Care a fost momentul în care ai considerat necesară achiziționarea unei cutii personalizate? Cum contribuie aceasta în dezvoltarea imaginii brandului?

Între produs și ambalajul în care este oferit trebuie să fie o simbioză, iar momentul în care businessu-ul nostru s-a extins online și internațional, am considerat că este momentul acordării unei atenții mai mari ambalajului folosit.

Ce te-a determinat să crezi că ambalajul/ cutia reprezintă elementul care va face diferența?

Un ambalaj personalizat, de bună calitate, completează imaginea și mesajul brandului către clientul final și reprezintă o dovadă de considerație față de acesta.

 

Ce sfat ai oferi antreprenorilor care nu consideră un factor important packaging-ul în care sunt livrate produsele?

Ambalajul este foarte important în imaginea pe care clienții și-o formează despre produsul oferit și contribuie la poziționarea corectă pe piață.

Ce surprize le-a pregătit brandul clienților tăi? Ce urmează în acest proiect? În cazul în care acest lucru poate fi dezvăluit, desigur.

Creații și colecții noi, așa cum își doresc și așteaptă clientele noastre.

 

Îți mulțumim frumos pentru timpul acordat și pentru răspunsurile oferite. Îți dorim mult succes și cât mai multe proiecte care #inspiră!

Iar pe voi vă invităm să vă luați porția de inspirație din design-urile create cu pasiune de către Mihaela Dulgheru; design-uri ce denotă un stil de viață elegant și rafinat.

Activitatea brandului DALB poate fi urmărită pe Social Media:

📌Facebook

📌Instagram

📌Web site