Să oferim un cadou cuiva drag știm că este un gest cu adevărat special. Și asta pentru că ne dorim să impresionăm și să fim siguri că îi „furăm” cât mai multe zâmbete. Dar și pentru că ne dorim ceva simplu dar totuși de efect, care să aibă o însemnătate pentru acea persoană dragă nouă și care să îi rămână în suflet și în minte.

Cu o soluție autentică vă vine în ajutor InaBox.ro, un concept de cadouri memorabile, made in RO, menite să surprindă și să cucerească prin unicitate și simplitate.

InaBox.ro este mai mult decât o idee inedită de business, este o poveste care se află în interiorul fiecărei cutii. Este povestea creatorilor și producătorilor autohtoni, prețuirea față de obiectele lucrate manual de aceștia, este artă, iubire de frumos și simplitate. Pentru că simplitatea face diferența într-o lume atât de complicată, In a Box conectează oamenii prin povestea fiecărui lucru creat cu grijă față de fiecare detaliu, oricât de mic ar fi el.

Iar dincolo de frumusețea obiectelor dăruite se află un packaging deosebit și potrivit conceptual, menit să ofere un #unboxing #experience sigur celor care primesc darurile. Pentru că este foarte important modul în care oferim un dar, In a Box ne povestește despre importanța packaging-ului în relația cu consumatorul, precum și de ce conștientizarea necesității unui packaging pentru produsele pe care le vinzi ar trebui să facă parte din strategia de business.

Am stat de vorbă cu InaBox.ro despre #daruricupoveste și am conturat un episod din ceea ce noi numim #poveșticareinspiră, un proiect de suflet prin care vă aducem vouă, urmăritorilor noștri, un suflu proaspăt de inspirație și motivație din lumea ideilor de business.

Vă invităm să savurați mai departe cum o idee de business atât de creativă reușește să susțină activitatea producătorilor și a creatorilor români care dau naștere unor daruri magice.

Povestește-ne câteva detalii despre produse și despre brand.

In a Box este un magazin-concept de cadouri made in RO, gândite și pregătite cu atenție. O alternativă în peisajul cadourilor de serie pentru cei care sunt în căutare de cadouri altfel. Vrem să punem în valoare creațiile artiștilor și micilor producători români și să avem astfel un impact pozitiv în comunitatea locală.

Care este povestea produselor? Cum ați selectat produsul respectiv, la ce v-ați gândit când ați hotărât să intrați în piață? Ce v-a făcut să luați decizia de comercializare?

Am gândit un magazin online diferit astfel încât alegerea unui cadou deosebit să fie simplă, cu livrare acasă sau chiar direct la destinatarul cadoului. Un magazin pentru iubitorii de produse create local, în căutare de cadouri altfel, fără tipare, dar și fără mult timp la dispoziție. Fiecare produs din cutie este creat în România, imaginat și lucrat de un creator local. În funcție de tematica fiecărei cutii, selectăm anumite produse care se pot combina armonios, ducând mai departe o poveste împreună.

Cum ați ajuns la concluzia că ambalajul/ cutia în care sunt livrate produsele ar face diferența? Ce v-a determinat să alegeți un ambalaj personalizat?

Suntem întotdeauna atenți la cum arată pachetele noastre cadou, de la interior și până la exterior. De la materialele folosite pentru crearea produselor, la finisaje și la design, pentru ca totul să fie unitar și să impresioneze chiar de la prima vedere a cutiei.


Cum ați ajuns la rezultatul final? Aveați un proiect cât de cât definit despre cum ar arăta cutia sau ați fost consiliați?

Nu am avut un proiect clar chiar de la inceput, ci mai degrabă am plecat de la un concept pe care l-am tot testat pe parcurs, ținând cont de feedback-ul clienților, de estetica produsul final, dar și de costuri

Cum ați ajuns la rezultatul final? Aveați un proiect cât de cât definit despre cum ar arăta cutia sau ați fost consiliați?

Packaging-ul pentru noi este un element important, este parte integrată din povestea noastră, mai ales pentru că vorbim de un pachet cadou oferit cuiva drag, de multe ori o supriză. Pe lângă personalizarea cutiei prin logo, noi adăugăm și ceva extra – decorăm cutia cu diverse elemente – șnururi din materiale naturale și mici plante. Cadourile noastre sunt un fel de bucurie la cutie, iar clienții ne spun mereu că cei care primesc pachetele sunt impresionați de la început (vederea cutiei) și până la sfârșit (analizat fiecare produs în parte).


Ce sfat ați da antreprenorilor care nu consideră un factor important packaging-ul în care sunt livrate produsele?

Cred că important este să gândești un concept pentru produsul tău, de la interior la exterior. Să fii conștient că packagingul este parte din povestea pe care vrei să o spui mai departe și de aceea trebuie tratat ca atare. Este până la urmă o punte de legătură între tine și client pe care trebuie să o fructifici.

Pentru cadouri inspirate și idei inedite de cadouri pe care să le dăruiți celor dragi, vă invităm să urmăriți In a Box pe Social Media:

→ Facebook: https://www.facebook.com/InaBox.ro/

→ Instagram: https://www.instagram.com/inabox.ro/

→ Website: https://inabox.ro/

Până data viitoare, nu uitați să vă luați doza de inspirație de care aveți nevoie pentru vă dezvolta business-ul! 🙂